APN-guide

data.tre.dk
Privat, dynamisk IP-adresse.
(Default)
Privat, dynamisk IP-addresses.
Du f?r dynamisk tildelt en privat IP adresse i 3?s netv?rk, som du beholder s? l?nge forbindelsen er aktiv. Den private IP adresse er mappet (NAT) imod en delt offentlig IP adresse som annonceres overfor andre netv?rk.
En bruger deler den offentlige IP adresse med en r?kke andre? 3 kunder.
vip.tre.dk
Offentlig, dynamisk IP-adresse, indkommende trafik sp?rret (Option)
Offentlig, dynamisk IP-adresse, indkommende trafik sp?rret.
Du f?r dynamisk tildelt en offentlig IP adresse, som du beholder s? l?nge forbindelsen er aktiv. N?r du har logget af vil IP adressen blive ?frigivet? efter 23 timer og kunne blive tildelt en anden kunde.
Denne IP-konfiguration er n?dvendig for nogle Internet services, f.eks. VPN access baseret p? IP-Sec.
bredband.tre.dk
Offentlig, dynamisk IP-addresse + access for indkommende trafik.
(Option)
Offentlig, dynamisk IP-adresse + access for indkommende trafik.
Du f?r dynamisk tildelt en IP adresse
Du? f?r dynamisk tildelt en offentlig IP adresse, som du beholder s? l?nge forbindelsen er aktiv. N?r du har logget af vil IP adressen blive ?frigivet? efter 23 timer og kunne blive tildelt en anden kunde.
Accessen er desuden ?ben for indkommende data sessions. Denne IP-konfiguration er n?dvendig, hvis det skal v?re muligt at initiere en forbindelse til USB/data-kortet fra en anden server, f.eks P2P fil deling

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.